House in Godella / Orts – Trullenque

first_imgCopyAbout this officeOrts-TrullenqueOfficeFollowProductBrick#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesValenciaSpainPublished on January 11, 2013Cite: “House in Godella / Orts – Trullenque” [Vivienda Unifamiliar en Godella / Orts – Trullenque] 11 Jan 2013. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPartitionsSkyfoldChoosing the Skyfold Wall for Your SpaceVinyl Walls3MVinyl Finish – DI-NOC™ SandShowerhansgroheShowers – Raindance SelectWoodEGGERTimberSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Bre-ClassMetallicsTrimoMetal Panels for Roofs – Trimoterm SNVLightsLouis PoulsenOutdoor Lighting – Flindt PlazaStonesMikado QuartzQuartz Slab – MarbleWoodStructureCraftEngineering – Long-Span StructuresWoodBlumer LehmannAssembly and Logistics of Wood ProjectsHandlesKarcher DesignDoor Handle Madeira ER45Chairs / Benches / CouchesArperModular Sofa – LoopMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?Godella住宅 / Orts – Trullenque是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Spain ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/317316/house-in-godella-orts-trullenque Clipboard Houses Projects “COPY” “COPY” ArchDaily House in Godella / Orts – TrullenqueSave this projectSaveHouse in Godella / Orts – Trullenque 2007 Architects: Orts – Trullenque Year Completion year of this architecture project Save this picture!© Diego Opazo+ 22 Share House in Godella / Orts – Trullenque Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/317316/house-in-godella-orts-trullenque Clipboard CopyHouses•Valencia, Spain Save this picture!© Diego OpazoText description provided by the architects. This house is located on a sloping site from which one can enjoy beautiful views and natural light. The original topography is reordered into two terraced levels. The house is placed on the top level, while the lower level houses a swimming-pool and a services area in a semi-buried volume, acting as a retaining wall supporting the upper platform. The living area of the house looks onto the views. Large covered and open-air terraces are located in front of this living area, adjoined to and extending the indoor spaces towards the outside, which can be used during most of the year. Save this picture!© Diego OpazoThe entrance to the site, the garage, the porch of the house, two small courtyards and a kitchen garden for domestic use are located on the other side of the house. The construction is resolved using two horizontal concrete slabs planes supported by metal pillars and blind vertical brick walls, directing the sight from the inside towards specific views of the site or the landscape.Save this picture!© Diego OpazoProject gallerySee allShow less2013 Design for Biodiversity Symposium: Architectural Approaches to Urban EcologyArticlesmodeLab Introduction to Simulation with Kangaroo WebinarArticles Sharelast_img read more